Sari la conținut
Prima pagină » Televizoare. Tipuri de televizoare. Rezoluții TV » Televizoare HD. Prețuri Televizoare HD și HD Ready. Oferte

Televizoare HD. Prețuri Televizoare HD și HD Ready. Oferte

Este recomandată achiziționarea unor televizoare HD atunci când preferam să dăm bani puțini pe televizoare cu diagonală mai mică. Pentru ecrane TV cu diagonala de până la 80cm (32″), de la o distanță de peste 1 – 1,5 metri nu se simte nevoia unei rezoluții mai bune.

Televizoarele HD nu necesită o mare putere de procesare a imaginii, datorită numărului relativ mic de pixeli pentru care trebuiesc calculați parametrii, astfel încât este de preferat un televizor SMART HD unui televizor normal FullHD dacă prețul si diagonala nu fac diferența.

Avantajele Televizoarelor HD

kit antena reciver si tv pentru rulota si tirVezi Televizoare Portabile

Marele avantaj al televizoarelor HD cu diagonală mică este acela că sunt ceva mai rezistente la șocuri și pot fi montate aproape oriunde.

Fiind mai mici acestea sunt alimentate, de regulă, din surse externe, fiind dotate cu alimentatoare asemănătoare cu cele de laptop. În majoritatea cazurilor fiind suficient un încărcător auto de laptop care să scoată tensiunea și curentul specificate pe alimentatorul televizorului pentru a-l putea monta într-o rulota, cabană sau într-un cort.

Reduceri Televizoare HD

Reduceri Smart TV HD