Sari la conținut
Prima pagină » Televizor Smart LG ieftin și bun!

Televizor Smart LG ieftin și bun!

smart-tv-led-lg-24inchAstăzi vă voi prezenta un televizor ce poate fi cumpărat cu mai puțin de 700 lei și care este ideal pentru cei ce-și doresc un televizor mic și foarte deștept.

LG 24MT49S este un televizor LED SMART cu diagonala de 60 cm produs de LG.

Caracteristicile acestui aparat:

  • TV Tuner cu mai multe benzi, ce poate recepționa atât posturile digitale terestre, cât și pe cele analogice, nu are probleme în a recepționa posturile de la furnizorii de servicii de televiziune prin cablu și pe deasupra are și un tuner pentru recepționarea de programe Radio – TV prin satelit.
  • sistemul de operare WebOS TV permite instalarea și execuția celor mai importante aplicații de streaming: YouTube, Netflix, HBO GO, Voyo, Spotify, dar și a multor altora
  • are două intrări HDMI, intrări Composit video și VGA prin mufe RCA.
  • Sunet destul de bun și clar cu ajutorul difuzoarelor încorporate. Aici are însă un mic neajuns: nu excelează la frecvențe forte joase, sub 100Hz, iar pentru redarea cu putere a bașilor ai nevoie de un sistem de sunet extern. Marele minus al acestui aparat este acela că, deși are o ieșire audio optică, nu are o ieșire pentru căști, astfel fiind necesar un adaptor pentru a putea scoate sunet din televizor pe majoritatea sistemelor de sunet 3.1 sau 5.1. Un adaptor de la sunet digital optic la sunet analog prin RCA costă cel puțin 50 lei
  • Poate că unii consideră diagonala de doar 60 cm ca fiind un dezavantaj, însă eu, unul, o consider ca fiind un mare avantaj. Televizorul este foarte ușor, are în jur de 3 kg, este foarte stabil pe piciorul cu care vine din magazin, poate fi montat cu ușurință pe aproape orice tip de perete, chiar și din RIGIPS.

Cum aș descrie eu acest TV LED?
Un Smart TV decent la preț de monitor de calculator sau un Monitor de calculator cu capabilități de Smart TV la preț decent!

Cumpărați-l și-i veți descoperi atât de multe alte avantaje încât veți super-încântați de această achiziție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *