Sari la conținut
Prima pagină » Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 23.03.2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul Găsescu („Serviciul”) operat de Grig („noi”, „noi” sau „nostru” „).

Accesul și utilizarea dvs. la Serviciu este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau folosesc Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea serviciului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte din termeni, este posibil să nu accesați Serviciul.

Conturi

Când creați un cont pe site, trebuie să ne furnizați informații corecte, complete și curente în orice moment. Nerespectarea acestui lucru reprezintă o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la rezilierea imediată a contului dvs. pe site.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este cu Serviciul nostru sau un serviciu terț.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola niciunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după aflarea oricărei încălcări de securitate sau utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

Proprietate Intelectuală

Serviciul și conținutul, caracteristicile și funcționalitățile sale originale sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a lui Grig și licențiatorii acestuia.

Legături către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Grig

Găsescu nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Grig nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de un astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile. pe sau prin orice astfel de site-uri sau servicii web.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii pe care le vizitați.

Limitarea accesului

Putem înceta sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, pentru orice motiv, inclusiv fără limitare dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederi de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

Vă putem rezilia sau suspenda contul imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, pentru orice motiv, inclusiv fără limitare dacă încălcați Termenii.

După încetare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă reziliați contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederi de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

Disclaimer

Utilizați acest Serviciu pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat pe baza „AS AS” și „AS DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, fie că sunt exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comerciabilitate, potrivire pentru un anumit scop, nerespectare sau curs de performanță.

Dispoziții legale

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de dispozițiile sale care vin în conflict cu legea.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată nulă sau nerespectabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificări ulterioare

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment, la propria noastră discreție. Dacă revizuirea este semnificativă, vom încerca să furnizăm o notificare de cel puțin 15 zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului vă exprimați acordul de a accepta acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să nu mai utilizați Serviciul.

Contact

Dacă aveți nelămuriri cu privire la Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: g@gtd.ro