Sari la conținut
Prima pagină » TV 3D Panasonic – ieftin

TV 3D Panasonic – ieftin

Televizorul LED Smart 3D Panasonic TX-40CS630E Full HD cu diagonala de 100 cm, este o incantare pentru cei care doresc sa tina pasul cu tehnologia, fara a cheltui o caruta de bani pe un televizor.

Acest televizor costa cam cat un salariu mediu si ofera imagini de o claritate impresionanta, asa cum ne-a obisnuit brandul Panasonic. Caracteristicile hardware ale acestui produs il fac sa functioneze in parametri.

Parerile clientilor recomanda acest produs ca fiind unul ce merita a fi cumparat:

Posed acest mode de TV de aproximativ 7 luni. Imagine: pot sa zic ca sunt extrem de multumit de calitatea imaginii, indiferent de sursa de redare ( cablu, usb, HDMI, server DLNA). Am comaprat cu inca 3 TV-uri pe care le am in casa, 2 Samsung si unul LG. Adevarat ca nu sunt din aceeasi clasa de calitate si pret dar e muuuuult peste orice am vazut si prin magazin expus. Foaaaarte multe setari pentru imagine.. Pentru un profesionist nu cred ca lipsetste ceva din setarile de imagine. Filmele 3D au o calitate impresionanta. Ochelari, folosesc o pereche Panasonic, modelul TY-ER3D5ME si doua perechi de la Samsung fiind compatibili. …

Mai multe pareri aici

Detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *