Sari la conținut
Prima pagină » Un parfum bărbătesc deosebit

Un parfum bărbătesc deosebit

Știu că este luna lui Mărțișor și că mai toate doamnele și domnișoarele așteaptă să fie răsfățate cu cadouri și eu vin oarecum contra curentului recomandând un parfum bărbătesc deosebit. M-am gândit că există și bărbați care au norocul de a primi cadouri drept mulțumire pentru generozitatea lor sau pentru că sunt din ce în ce mai multe persoane care asociază sărbătoarea celor 40 de mucenici de la Sevasta cu o ipotetică „zi a bărbatului”.

Să vă spun câte ceva despre Amouage Memoir Man, parfumul pe care îl recomand azi ca fiind deosebit.

Descrierea seacă a acestui parfum creat de Karine Vinchon Spehner ar putea suna cam așa:

Intens, unic, puternic si persistent parfumul a fost creat special pentru barbatul misterios si rafinat.
Notele de top ale parfumului Amouage Memoir Man contin busuioc, menta si pelin; In inima parfumului exista arome de lavanda, tamaie si trandafir; Parfumul se stinge in note de lemn de santal, lemn de guaiac, lichen, ambra, vanilie, tutun, pielarie, vetiver si mosc.

Eu l-aș descrie altfel:
Este un parfum care lasă la început impresia că este bun care nu excelează, dar asta doar datorită faptului că este extrem de puternic. După doar câteva minute se simte excelența acestui parfum, pe măsură ce timpul trece căpătând distincție și armonie.
Este un parfum care merge foarte bine primăvara și vara, dar care se împacă foarte bine și cu o toamnă târzie, fiind în același timp parfumul pe care ți-ai dori să-l folosești pentru a impresiona la o primă întâlnire.

Iată o recenzie a acestui parfum:

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *