Sari la conținut
Prima pagină » Unde găsești încărcătoare pentru laptop Lenovo în București?

Unde găsești încărcătoare pentru laptop Lenovo în București?

Vă spuneam că am rămas fără încărcător la laptop. Astăzi am făcut rost de cash pentru a-mi achiziționa unul.

Prima dată m-am dus chitit la magazinul de unde îmi cumpărasem laptopul: ABD Computer. Liniște în magazin. O singură fată la un birou, între câțiva băieți, tocmai primea cu întârziere un mărțișor. Am fost întâmpinat foarte politicos de un băiat care, cu toată bunăvoința sa, nu a putut să-mi ofere decât un singur răspuns: nu avem disponibil nici un model, nici o variantă ajutătoare, încercați în altă parte.

Mi-am zis în gând că cea mai mare șansă o am dacă voi căuta pe Okazii pe cineva care livrează în București. După o căutare rapidă de pe telefon, am găsit utilizatorul prolaptop care vanduse 1 bucată și mai avea disponibile încă 48.
prolaptop

Prezentarea produsului, dar și poza, indicau că ar fi vorba de niște alimentatoare originale Lenovo, prețul era super OK. Mi-am zis că asta e … mi-a pus dumnezeu mâna în cap. Cum nu aveam de gând să mă cert cu robotul celor de la Okazii, am căutat „prolaptop” pe Google și am găsit numărul lor de telefon. Surpriza a venit atunci când m-au informat că prețul este de 135 lei. Adică ei îl vând pe Okazii cu 98 de lei și mai plătesc și comision din banii ăștia și dacă-i găsești pe Google îți bagă preț de preț.

Înainte de a mă resemna decid să mai fac o încercare: Diablos Computer. În urmă cu ceva ani îmi cumpărasem de la ei niște componente pentru un PC. Sun și aflu rapid de la Roxana că au pe stoc încărcător original Lenovo la 120lei (TVA inclus). În câteva ore am ajuns la ei și mare mi-a fost surpriza să constat o schimbare uluitoare în bine a lor. Locul plin de altă dată, în care componente, calculatoare, monitoare și laptopuri stătea stivuite într-o oarecare dezordine, era acum foarte aranjat, aerisit și curat fără a lăsa impresia că ar duce lipsă de produse pe stoc. Am găsit ceea ce căutam, am plecat mulțumit având în schimbul a 120 de lei una bucată încărcător Lenovo, una bucată factură și un certificat de garanție (de care sper să nu am nevoie).

Acesta nu este un articol plătit. Toate cele scrise aici sunt din experiență proprie și sincer vă sfătuiesc să încercați, în cazul în care aveți nevoie de un calculator, un laptop sau orice altă componentă ce ține de birotică sau IT să încercați mai întâi la Diablos Computer. Produsele sunt verificate cu simț de răspundere, nu veți fi induși în eroare de personalul de acolo și nu veți avea cum să fiți nemulțumiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *