Abonamentul pentru YouTube Premium nu-i mare, acest articol nu este despre prețurile abonamentelor YouTube Premium, ci despre felul cum te tratează Google după ce îți expiră un abonament.
Știi care sunt cele mai frecvente reclame pe care le primești după ce îți anulezi sau îți expiră abonamentul la YouTube Premium? Sunt chiar reclamele care te îndeamnă să plătești pentru YouTube Premium.
Știi cum sună? Ca și cum ți-ar spune: „Ce faci săracule? Nu mai ai bani nici de suc de’ nu-ți permiți să mai plătești să tac și să te las să asculți muzică în liniște?”
Pentru un om de rând, care a decis de bună voie și nesilit de nimeni să nu mai cotizeze pentru YouTube, această reclamă va trece neobservată, dar poate fi chiar traumatizantă pentru cineva care își dorește YouTube Premium, dar nu-și mai permite, pentru că a ajuns la fundul sacului și preferă să-și ia pâine decât să plătească pentru muzică.
Dacă ești sărac, nu-ți lua YouTube Premium, nici dacă la un moment dat vei avea 30 lei de risipit, pentru că vei avea de suferit atunci când vei ajunge să speri că acei 30 lei ți-ar asigura pâinea pe următoarea săptămână.
Cine sta in 30 lei sunt ăștia de așteaptă ajutorul social.
Oricine lucrează în țara asta își permite un abonament premium YouTube.
30 de lei nu reprezintă decât mărunțiș.
Nu este vorba despre sumă ci despre felul în care te abordează YT atunci când renunți la abonamentul premium. Eu unul nu obișnuiesc să vizionez mai mult de 15 minute de YT pe lună, dar folosesc YT Music cam 45 de minute pe zi.
Majoritatea cumpără Premium pentru YouTube Music.
Eu fac parte dintre aceia care au YouTube Premium pentru partea video, ca să mă uit nestingherit pe YouTube pe telefon și pe TV, via Chromecast.
Nu mai am YT premium, am luat abonament doar pentru YT music.
Nici eu nu suport sa vad reclame cand ma uit la ceva , mai ales cand imi apaream reclame la pacanele dadeam imediat skip sa nu vad asa ceva