Sari la conținut
Prima pagină » YouTube Premium nu-i pentru săraci

YouTube Premium nu-i pentru săraci

Abonamentul pentru YouTube Premium nu-i mare, acest articol nu este despre prețurile abonamentelor YouTube Premium, ci despre felul cum te tratează Google după ce îți expiră un abonament.

Știi care sunt cele mai frecvente reclame pe care le primești după ce îți anulezi sau îți expiră abonamentul la YouTube Premium? Sunt chiar reclamele care te îndeamnă să plătești pentru YouTube Premium.

Știi cum sună? Ca și cum ți-ar spune: „Ce faci săracule? Nu mai ai bani nici de suc de’ nu-ți permiți să mai plătești să tac și să te las să asculți muzică în liniște?”

Pentru un om de rând, care a decis de bună voie și nesilit de nimeni să nu mai cotizeze pentru YouTube, această reclamă va trece neobservată, dar poate fi chiar traumatizantă pentru cineva care își dorește YouTube Premium, dar nu-și mai permite, pentru că a ajuns la fundul sacului și preferă să-și ia pâine decât să plătească pentru muzică.

Dacă ești sărac, nu-ți lua YouTube Premium, nici dacă la un moment dat vei avea 30 lei de risipit, pentru că vei avea de suferit atunci când vei ajunge să speri că acei 30 lei ți-ar asigura pâinea pe următoarea săptămână.

6 comentarii la „YouTube Premium nu-i pentru săraci”

    1. Nu este vorba despre sumă ci despre felul în care te abordează YT atunci când renunți la abonamentul premium. Eu unul nu obișnuiesc să vizionez mai mult de 15 minute de YT pe lună, dar folosesc YT Music cam 45 de minute pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *