Sari la conținut
Prima pagină » Horoscopul săptămânii 29 februarie – 6 martie

Horoscopul săptămânii 29 februarie – 6 martie

♓ Pești

Mare grijă la mărțișoare, alunecoși cum sunteți, riscați să le pierdeți înainte de vreme. Este timpul să scoateți capul la suprafață, să trageți un gât zdravăn de oxigen, marea iubire este aproape: nu încercați să scăpați!
Banii nu vor fi o problemă, dar nu pentru că vor fi, ci pentru că nu aveți de ce să vă bateți capul cu ei.

♈ Berbec

Oricât v-ați încăpățâna, tot va trebui să-i faceți cadou unei persoane pe care nu o înghițiți, fie că este vorba de mama soacră sau de doamna profesoară. Nu disperați și alții se vor simți obligați să vă ofere chestii în dar.
Banii vă caută, dar trebuie să-i lăsați să vă găsească.

♉ Taur

Continuați pe drumul pe care a-ți pornit cu hotărâre, aveți șanse să găsiți în curând ceea ce căutați. Încercați să nu mai călcați ghioceii, opriți-vă din când în când să-i admirați, așa veți avea șansa să nu treceți cu vederea unele detalii ce v-ar putea fi de folos.

♊ Gemeni

Fiți atenți la sufletul pereche deoarece are nevoie de aprecieri și încurajări. O vorbă bună nu face rău niciodată. Puteți fi fericiți: de data asta veți primi banii pe care-i așteptați mai devreme cu câteva zile, chiar dacă-i an bisect februarie rămâne cea mai scurtă zi a anului.

♋ Rac

Degeaba încercați marea cu degetul, viață trebuie luată în piept. Găsiți resursele necesare pentru a depăși obstacolele, nu mai încercați să le ocoliți. Aveți șansa unei mari reușite în această săptămână, totul depinde doar de felul în care abordați lucrurile.

♌ Leu

Sunt ceva tensiuni în relația cu o persoană apropiată. Folosiți-vă de spiritul oferit de această săptămână frumoasă pentru a trece cu vederea anumite aspecte, lucrurile se vor îndrepta apoi de la sine. Spre sfârșitul săptămânii veți reuși să vedeți totul în roz.

♍ Fecioară

Prea visători! Știu, e primăvară, natura renaște și avem toate motivele să fim melancolici, dar poștașul bate la ușă și nu aduce cu el decât facturi. Trebuie să aveți grijă de veniturile voastre, din vise puțini reușesc să facă bani. Fără bani orice vis devine imposibil.

♎ Balanță

A sosit timpul să nu mai fiți atât de chibzuiți. Nu câștigați sume neașteptate de bani, dar puțină relaxare vă va aduce mult mai multă bucurie decât un câștig financiar oricât de substanțial. Aveți șanse mari să legați relații de prietenie de lungă durată, trebuie doar să fiți puțin mai receptivi.

♏ Scorpion

Cei din jurul vostru se vor feri de voi mai abitir ca altă dată. Poate că sunteți ceva mai irascibili ca de obicei. Nu aveți motive să vă îngrijorați, puteți chiar profita puțin de pe urma acestei situații. Trebuie să fiți conștienți de motivul irascibilității și să încercați să remediați situația, totuși este bine să jucați puțin teatru și să mai faceți pe nesuferiții încă 2- 3 zile.

♐ Săgetător

Ați pus ochii pe o ofertă. Nu vă aruncați cu capul înainte dacă nu aveți neapărat nevoie de acel produs sau serviciu, veți avea motive să regretați spre sfârșitul săptămânii. Concentrați-vă atenția asupra persoanei dragi, pare să aibă nevoie de mai multă atenție.

♑ Capricorn

Cineva drag își serbează ziua de naștere. Nu-i faceți cel mai scump cadou la care v-ați putea gândi, un gest romantic ar fi ceva mai bine primit. Aveți impresia că puteți cucerii lumea, este doar o impresie, nu risipiți prea multe resurse dacă nu sunteți absolut convinși de succes.

♒ Vărsător

Ați risipit afecțiune în ultimele săptămâni, aveți impresia că nimeni nu vă este recunoscător. Vă înșelați: persoana cu pricina este doar speriată de ceea ce ar putea urma. Trebuie să folosiți mai multă diplomație și să fiți ceva mai pragmatici și realiști. Se pare că banii sunt o problemă, niciodată nu sunt suficienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *