Sari la conținut
Prima pagină » Vin ploile de vară, canalizarea ta face față?

Vin ploile de vară, canalizarea ta face față?

În timpul ploilor scurte de vară se pot strânge acumulări foarte mari de apă. Canalizarea din curtea imobilului tău ar trebui să preia toată această apă împreună cu toate mizeriile care ajung în ea. Ai făcut o inspecție video a canalizării pentru a te asigura că nu ai nevoie de o decolmatare a conductelor de canalizare?

Ce se poate întâmpla dacă neglijezi starea canalizării?

În timp se fac depuneri pe conductele de canalizare. Suprafața acestora devine mai puțin netedă datorită depunerilor iar diametrul util al acestora începe să scadă. Riscul blocajelor crește.

Dacă într-o singură porțiune conducta de canalizare se îngustează, scade capacitatea de preluare a apelor pluviale pentru întreaga conductă. În astfel de condiții sunt șanse mult mai mari de inundații în curtea pe care o deservește.

Curtea se inundă la fiecare ploaie torențială?

Poate că ar trebui să te gândești să apelezi la un specialist care să proiecteze un nou sistem de canalizare în cazul în care repararea canalizării actuale nu rezolvă problema.

5 comentarii la „Vin ploile de vară, canalizarea ta face față?”

  1. Poti sa faci si o inspectie si de unul singur , deschizi capacul de la canal si vezi cum vine apa din casa si cum se duce mai departe si apoi daca e cazul chemi pe cineva sa te ajute

  2. Am noroc că în zona unde locuiesc fiind deal nu prea am probleme cu inundațiile.

    In schimb când plouă torențial in Brașov e haos…sunt străzi unde ajunge apă până la geamurile mașinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *